Beleef het verhaal, boek een interactieve voorlichting!

Ziekenhuizen, Tv-programma's, scholen, psychiatrische instellingen, bedrijven, etc. Overal doet Jan-Willem graag zijn verhaal, met als doel mensen bewust maken van een dwangstoornis en de taboe doorbreken. 

 

Waarom een interactieve voorlichting?

Nog steeds is psychiatrie een taboe, onder ouderen maar ook zeker onder jongeren. De meesten weten wel wat over psychische stoornissen, maar wat weten we nou daadwerkelijk over een dwangstoornis? Het is zoveel meer dan iemand die smetvrees heeft, of spullen recht legt. Er lopen veel mensen op de wereld rond die kampen met een dwangstoornis die zich onbegrepen voelen en zich ervoor schamen. Deze interactieve voorlichting zorgt voor een vertrouwelijke sfeer bijvoorbeeld op school of in het bedrijf en doorbreken de taboe op de werkvloer. Het schept een band onderling en zorgt ervoor dat de scholieren of de werknemers zich kwetsbaar durven op te stellen. Door deze lezing beleven bezoekers het verhaal tot in de puntjes en zullen ze door Jan-Willem meegenomen worden in zijn levensverhaal.

 

Ervaringsdeskundige

Daarnaast maakt het de maatschappij bewust over psychische stoornissen en ontstaat er herkenning en erkenning. Het zorgt vaak voor mooie, ontroerende verhalen, waardoor iedereen elkaar beter leert kennen en ook eerder zal aangeven dat het wat minder goed gaat met diegene. Daarnaast is het voor psychiatrische instellingen, ziekenhuizen en scholen waar bijvoorbeeld de opleiding psychologie wordt aangeboden, erg prettig om een interactieve voorlichting te krijgen van een ervaringsdeskundige. Patiënten en scholieren kunnen hun vragen stellen en het verhaal aanhoren, wat vaak erg andere inzichten biedt dan wat de folder voor patiënten/het schoolboek hen verteld.

 

Contact!

Neem gerust contact op, via onderstaand mailadres of onderstaand contactformulier, om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

janwillemmensink@outlook.com

 


KVK-Nummer: 84162341

BTW-Nummer: NL003930093B92